Hvem er Agromix?

Agromix er en webbutik baseret på salg af produkter til danske fåreavlere. Vi har kontor og lager på Nejlinge Byvej 4 i Helsinge.

Som fåreavler har jeg gennem mange år søgt efter de bedste produkter. Holdbare produkter af høj kvalitet, som jeg kunne bruge sæson efter sæson. Gode fodermidler og ernæringstilskud, som jeg kunne give til mine får og lam. Græsfrø og urter, som gav en sund og holdbar græsmark.

Mange produkter køber jeg hjem fra udlandet; Tyskland, Sverige, Holland, Frankrig, England, Wales, New Zealand og Australien.

I 2017 fik jeg den tanke at stille disse produkter til rådighed for andre danske fåreavlere gennem en webbutik, som fik navnet Agromix.

De første varer i butikken blev mikromineralerne fra engelske Animax. I 2018 kom råmælkserstatningen Globigen Colostrum fra tyske EW-Nutrition så til. Og nu begyndte det at gå stærkt. På kort tid blev sortimentet mangedoblet med et udvalg af varer fra Net-Tex, RB-FarmSupply, DSV-Frø, Salfarm, Horner Shearing, Heiniger og mange flere.

Som webbutik arbejder vi efter følgende princip: God kundeservice, høj kvalitet og hurtig levering!

Gå på opdagelse i vores udvalg af produkter til får og lam, geder og kid.

Bestiller du inden kl. 11.00, modtager du typisk varerne 1-2 dage efter, og vi leverer over hele landet!

Velkommen hos Agromix
… for større trivsel og sundhed i din besætning

Mvh.
Lene Baunbæk
Indehaver