Jakoti klippesaks

360,00 kr.

Beskrivelse

Jakoti klippesaks

Mød klippesaksen “Jakoti” til klipning og trimning af får og geder, – samt til en stribe klippeopgaver i haven …

Jakoti er endnu mere effektiv end de almindelige Double Bow håndsakse. Klingerne klipper et helt rent snit uden brug af nævneværdige kræfter.

Klingerne, der er fremstillet af kulstofstål (carbon stål), er overraskende skarpe samt lette at slibe op, når det er nødvendigt. Klingerne er dog i høj grad selvskærpende, hvilket giver et rent klip gennem lang tid.

Håndtagene er designet ergonomisk, så de ligger godt i din hånd. Selv i de mindste hænder ligger saksen godt, – og da fjederen kun har en lav spænding, er håndtagene lette at klemme sammen.

Jakoti er håndlavet i en kulstofstål af høj kvalitet. De selvskærpende klinger klipper rent hver gang. Bliver det nødvendigt at slibe klingerne op, kan du med fordel bruge en oliesten eller diamant stål til at finpudse yderkanten af begge klinger.

Opbevaring: Da bladene er fremstillet af kulstofstål, vil de ruste, hvis du lægger dem til side i våd eller fugtig tilstand, eller hvis du opbevarer din Jakoti klippesaks på et fugtigt sted. For at undgå rustdannelse, bør du tørre saksen omhyggeligt efter brug samt og tørre den over med en olieret klud. Hvis du jævnligt sprayer eller tørrer Jakoti klippesaksen med olie, vil klingerne bevare deres evne til at klippe frit og glat.

Jakoti klippesaksen håndlaves på Pourikas lille familieejede fabrik i Grækenland nord for Athen. Familien Pourika har fremstillet og forfinet klippesaksen gennem mere end 40 år, – uovertruffen design, kvalitet og klippeevne!

Se Jakoti klippesaksen i brug i fårestalden – og nyd at se en professionel klippe et får stille og roligt på 4.41 minutter.

Se Jakoti i brug i haven – og få et tip om, hvordan du kan forny urter m.m. 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,300 kg