Ezepak drenching rygsæk

525,00 kr. inkl. moms

Varenummer (SKU): EZ001 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ezepak drenching rygsæk

Dette prisvindende Ezepak Drench System gør drenching arbejdet meget lettere!

Med denne rygsæk og tilhørende bælte fra new zealandske Ezepak får du et stærkt og komfortabelt system til opbevaring af din beholder under drenching. Rygsækken, der har behagelige skulderremme, er polstret med et let materiale kaldet air-mesh, der både er svedtransporterende og samtidig beskytter din ryg imod den køllige væske i beholderen.

Ezepak har tænkt på alt!

Rygsækken er velegnet til beholdere med såvel top- som bund udløb, og passer til beholdere i alle størrelser op til 5 liter.

Efter påfyldning af beholder og tilslutning af drenchgun føres din drenchgun let gennem rygsækken og åbningen i rygsækkens bund. Lad derpå beholderen glide på plads i rygsækken. Ved genopfyldning af beholderen, føres din drenchgun tilbage gennem rygsækken, hvorefter beholderen demontereres for genopfyldning. Denne proces gør det mere enkelt samt mere rent at på- og genopfylde beholderen.

Rygsækken har clips til fastgørelse og beskyttelse af af drench slangen for at forhindre, at slangen klemmes eller fanges af dyr eller andet.

Med rygsækken følger et bælte med hylster til sikker opbevaring af drenchgun under arbejdet.

Produktnavn: Ezepak Drench System

Indeholder:

· Ezepak rygsæk
· Ezepak bælte med hylster

Bemærk: Beholder og drenchgun følger ikke med. For et komplet system med drenchgun, beholder, slange m.m. anbefales tilkøb af produktet: Automatisk metal drenchgun 20 ml med 2.5 liters beholder.

 

Yderligere information

Vægt 1,000 kg

Du kunne også være interesseret i...