Zwartbles uldgarn

70,00 DKK inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): ZW0100 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Zwartbles uldgarn

En skøn uldgarn af 100% Zwartbles lammeuld, der har en fantastisk karakter samt en mørk chokoladefarve med lyse nister. Zwartbles uldgarn er til dig, der sætter pris på at strikke med en naturlig og bæredygtig uldgarn produceret i Danmark. Garnets mørke chokoladefarve er Zwartbles fårets naturlige farve. Her er ikke brugt nogen form for kunstig farve! Den mørke chokoladefarve er en flot helårsfarve, der kan sammensættes med vores lysere Zwartbles-Merino blandingsgarn eller med en rød, orange eller gul uldgarn som et pift til dit strikketøj.

Fås som en 2-trådet garn til vævning og håndstrik eller som en 3-trådet garn, der egner sig fortrinligt til store, uldne sweaters.

Zwartbles uldgarn kan bruges i mange typer strik fx trøjer, huer, sokker eller vanter. Garnet er vasket på spinderiet, og derfor fri for spindeolie. Alligevel anbefaler vi, at den færdige strik håndvaskes ved 30°. Det giver et fint, glattere og mere færdigt udtryk. Læg det nyvaskede strikketøj fladt på et tørt håndklæde, når det skal tørre.

Et 100% rent dansk naturprodukt produceret af Nejlinge Zwartbles Farm i Nordsjælland og spundet hos Hjelholt Uldspinderi på Fyn.

Produktoplysninger:
· Materiale: 100% Zwartbles uld
· Farve: Naturlig Zwartbles uldfarve – Mørk chokoladefarve
· Vask og tørring: Håndvask 30°. Brug uld vaskemiddel. Brug aldrig skyllemiddel. Tørres fladt.

Vægt:
· Garnet er afvejet i fed af 100 gram

Løbelængde:
· 2-trådet Zwartbles uldgarn ca. 225 meter pr. 100 gram
· 3-trådet Zwartbles uldgarn ca. 155 meter pr. 100 gram

Zwartbles uldgarnets fiberdiameter (micron):
· 27-32 micron.

Hvad er micron? En micron er en mikrometer. Betegnelsen anvendes til at beskrive diameteren på uldens fibre. Uld med en fiberdiameter på op til 25 micron er velegnet til undertøj og beklædning, som bæres direkte på kroppen. De grovere uldtyper anvendes typisk til huer, overtrøjer, frakker, tæpper m.m.

Yderligere information

Vægt 0.100 kg
Variant

2-trådet, 3-trådet